Smelnesport houd van de diverse competities eveneens de uitslagen en standen bij. Daardoor hoef je niet op zoek bij de diverse sportbonden om de uitslagen en standen, maar heb je ze overzichtelijk bij elkaar op SmelneSport.

Een kort verklaring van wat je ziet.

In de standentabel bevind zich rechtsboven dit symbool: month f2Door hier op te klikken krijg je een volledig jaaroverzicht van alle gespeelde en/of nog te spelen wedstrijden inclusief de uitslagen.

De betekenis van de kleuren in de tabel zijn:

js kampioen Kampioen

js nacompetitie Nacompetitie of beslissingswedstrijd(en)

js degradatie Degradatie

js favoriet Favoriete team (Is natuurlijk het team uit de gemeente Smallingerland)

onder info seizoen kan nadere informatie komen te staan omtrent de competitie. bijvoorbeeld de promotie/degradatie regeling voor zover bekend bij de redactie.

Onder de standentabel. links, krijg je eerst de laatste uitslagen, in principe zijn dit de laatste 3 speelronden. Rechts het aankomende programma en ook hier de eerstvolgende 3 speelronden.

Rechts naast de standentabel de meest recente verslagen van de Smallingerlandse club, voor zover wij die ontvangen hebben. Niet alle clubs zenden verslagen in. Dus staat je club er niet bij? neem dan contact op met je club met het verzoek om eveneens wedstrijdverslagen in te zenden.

Overzicht alle competities

wijzigingen en typefouten voorbehouden.

Colofon

Studio Smelne FM

De Singel 4

9203 XX Drachten

(0512) 543 993

E-mail:

smelne@smelnefm.nl

SmelneSport

redactie@smelnesport.nl

Volg SmelneSport

twitter logofb icon 325x325