03-11-2019 14:30 #De Peppel, Drachten
Drachten 1
Lemelerveld 1
0 - 4
  8' 1  Stijn Kogelman
  11' 1  Wesley Vlierman
  28' 1  Teun in de Wal
  64' 1  Jeroen Exel

Kort wedstrijdverslag:

Kampioenskandidaat Lemelerveld onderstreepte haar aspiraties en won overtuigend met 0-4. Uitslag had ook nog wel hoger kunnen uitvallen doch Jeroen Dragt had andermaal weer een aantal goede reddingen. Drachten gaf de wedstrijd al snel uit handen. In de 6e mocht Stijn Kogelman aanleggen en 2 minuten later kon Wesley Vlierman zo door het centrum doorlopen: 0-2. Daarmee was de wedstrijd eigenlijk wel beslist. Dennis Hardenbol schoot namens Drachten net voorlangs. Maar in de 26e minuut zorgde Teun in de Wal voor de 0-3. Na rust had Drachten misschien wel een doelpunt verdiend maar Vredevoort zag eerst een goal afgekeurd worden en later een kopbal op de lat. Lemelerveld scoorde in de 59e minuut de 0-4 door Jeroen Exel. Het verzuimde daarna grotere afstand te nemen. Drachten wilde vervolgens wel, maar kwam simpelweg kracht en routine te kort.