16-11-2019 14:00 #De Kampslach, Boornbergum
Boornbergum '80 1 SC za
Nagele 1
0 - 3
  23' 1  Remon Kappers
  44' 1  Thomas Koene
  62' 1  Jeroen vd Vijgh

Kort wedstrijdverslag:

sc Boornbergum '80 kon geen vuist maken tegen Nagele. Aanvankelijk ging het gelijk op, maar na een kwartier nam Nagele meer en meer het heft in handen. In de 23e minuut viel de 0-1 door een vrije trap van Remon Kappers. 2 minuten eerder had hij al de paal getest eveneens uit een vrije trap. Boornbergum was voorin te besluiteloos, om het Nagele lastig te maken. Op slag van rust sloeg Nagele andermaal toe. Uit een counter scoorde Thomas Koene beheerst. Na rust eenzelfde beeld. Nagele was de beter voetballende ploeg doch wist dit niet echt in de score verder tot uiting te brengen. Tot in de 62e minuut. Uit een corner kopte Jeroen vd Vijgh binnen. Nagele verzuimde daarna om verder afstand te nemen. Het bleef bij 0-3.