Tim Kuhlman   18'   45'    Rob Schokker
 Milan Koopman   62'
 Youp Kok   90'

Kort wedstrijdverslag:

Drachtster Boys speelde op zich geen onaardige wedstrijd. De eerste helft ging redelijk gelijk op. Nadat Sicco Bouwer een eerste kans had gemist scoorde SVI via Tim Kuhlmann de 1-0. Vervolgens kreeg Said Hassan een goede kans doch het schitterende schot werd gepakt door de doelman. Op slag van rust betekende een prachtige individuele actie van Rob Schokker de 1-1. In de 58e minuut komt SVI andermaal op voorsprong. Nu is het Milan Koopman die scoort. En dus moet andermaal Drachtster Boys in de achtervolging. Er komen enkele goede kansen, o.a. voor Schokker, maar doelman of naast/over zorgen ervoor dat de gelijkmaker niet valt. Drachtster Boys moet ruimte laten en in blessuretijd profiteert SVI. Youp Kok zorgt voor de 3-1 eindstand. Blauw Wit ’34 pakte dankzij een 1-10 winst bij vv Groningen en puntverlies van Oranje Nassau de periodetitel.